18 comentarii

  1. Faina de orez nu contine gluten ? eu zic ca da odata ce este cereala … nu contine doar daca a trecut printrun procedeu chimic.

    1. Faolina de orez nu contine gluten, dar contine carbohidrati.

      1. Author

        Da, orezul este bogat in carbohidrati. Avem nevoie si de ei , nu ?

  2. Buna! Imi place foarte mult reteta, de mult caut o reteta de paine fara gluten care sa fie usor de preparat. Crezi ca pot inlocui faina de naut cu o alta faina, tot fara gluten (de exemplu cea de porumb)?

    1. Author

      Sigur ca poti inlocui , o sa fie o paine in tava pentru ca nu cred ca ii mai poti da forma , dar sigur va fii gustoasa . Sa imi spui cum iti iese !

  3. Ce alta faina fara gluten sa folosesc in locul celei de naut?

    1. Author

      Se poate inlocui cu faina de orez, faina de mei si chiar faina malai.

      1. Pastrez aceeasi cantitate de la faina de naut? Multumesc!

        1. Author

          Da Doriana, scuze pentru intarzierea raspunsului !

  4. Buna! 🙂
    Vreau sa incerc reteta.. Dar nu folosesc bicarbonat.. Sar putea inlocui cu altceva?? Daca ai vreo idee as fi incantata.

    1. Author

      Reteta clasica asa este, dar incearca cu praf de copt bio, vegan si fara gluten sau nimic as zice.

  5. Bicarbonatul tb stins? Intreb pt ca la unele prajituri daca pun bicarbonatul ca atare se simte aiurea la gust.

    1. Author

      Da, eu il sting. Se simte putin asa este.

  6. Am incercat reteta fara zahar si fara bicarbonat. Ies niste biscuiti foarte gustosi, care pot fi consumati in loc de paine.

    1. Author

      Ce ma bucur, o sa incerc si eu cu siguranta.

    2. Buna, cum au ieșit biscuiti? Uscați și tari, sau? Si ati folosit acelasi fainuri ca in reteta sau altele? Multumesc

  7. am facut si eu , cu faina de naut si faina de porumb, fara zahar. coaja e cam tare si cand incerc sa o tai felii, se sfarama :(. la gust nu e rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *