Vă ziceam în ultima postare despre o frumoasă carte cu rețete de smoothiuri și un viitor concurs organizat împreună cu Editura Didactica Publishing House . Este concursul perfect pentru finalul verii, când avem încă proaspete în minte aromele vacanței de la mare sau munte,  iar roadele toamnei, deja pe tarabele piețelor, ne invită la preparate noi. Pe mine dovleacul și prunele mă consolează mereu la terminarea vacanței !

Bucatarie italiana-42

Premiul concursului constă într-o carte la alegere dintre – Bucătărie italiană (100 de rețete ușor de preparat), Bucătărie vegetariană (100 de rețețe), Smoothies și sucuri naturale  și o participare gratuită la un atelier raw de la restaurantul vegetarian Satya (valabilă tot anul 2015). Cărțile le puteți vedea pe toate aici . Sunt rețete speciale, cu timp redus de preparare și arome inedite, prezentate foarte simplu și frumos (adică îți plouă în gură când te uiți la poze). Mesele festive din familie vor fii foarte apreciate datorită acestei surse de inspirație.

În ce constă concursul : o rețetă ușoară de vară raw, vegană sau vegetariană (antreu, fel principal, supă, desert, smoothie etc.), pozele sau calitatea lor nu sunt necesare, vom juriza strict ingeniozitatea rețetei .

Concursul începe azi, 27.08.2015 . Vă așteptăm rețetele timp de 10 zile, până pe 6 septembrie, în secțiunea de comentarii a articolului cu datele voastre de contact (nume,telefon sau email).

Abia aștept să vă testez rețetele !

smoothies-uri-si-sucuri-naturale-sntate-i-energie-la-pahar