Biluțe aperitiv din brânză de migdale, colorate și super aromate, zici că sunt bombonele. Absolut delicioase, arată perfect pe masa festivă, invitații vor fii impresionați. Eu vă recomand  să nu le spuneți că este brânză vegetală ! Vor fii surprinși de acest preparat gourmet.

Ingrediente pentru brânza de bază ( aprox. 22 biluțe)

250 grame migdale puse la hidratat

1 linguriță ulei măsline

2-3 linguri fulgi drojdie/1 linguriță sare

sucul de la o lămâie

2 cm ghimbir

       Se mixează bine de tot toate ingredientele. Compoziția va avea consistența brânzei de vaci uscate. Important este să se poată modela biluțe.

Eu am împărțit compoziția în 3 părți. O parte am amestecat-o într-un castronel cu ½ linguriță pudră turmeric și ½ fir de ceapă verde tocată fin. Am modelat 8 biluțe gălbioare pe care le-am tăvălit prin susan negru.

A doua parte am amestecat-o cu usturoi tocat fin și rozmarin uscat. Am format  6 biluțe.

În a treia parte am pus busuioc uscat și piper cayenne, după care le-am tăvălit prin paprika afumată.

Posibilitățile de condimentare și ornare sunt nemărginite, puteți să dați frâu liber creativității, să folosiți orice ierburi uscate, semințe și mirodenii aveți la îndemână.

Zile senine și colorate să avem !

Andra