Cremșnit, Amandină, Baclava și alte prăjituri tradiționale care ne-au încântat încă din copilărie, de care ne este dor/poftă frecvent, adunate într-un e-book cu 13 rețete dezvoltate și testate în ultimii ani cu toată pofta și tot dragul din lume.

Sunt variante atât raw, vegane cât și fără gluten, cu alternative de îndulcitori, cu ingrediente accesibile și tehnică la îndemâna tuturor.

Campioanele pentru mine sunt amandina și înghețata raw-praline (mai bună decât mult iubita Nirvana praline), urmate de baclavaua raw și crema de zahăr ars vegană, dar este greu să fac un top pentru că toate sunt foarte bune. Sunt curioasă care sunt preferatele tale . . .

După ce le încerci să îmi dai și mie de veste pentru că așa se dezvoltă și perfecționează toate rețetele acestea !

E-bookul se poate achiziționa de aici sau printr-un simplu click din prima pagină a blogului, coloana dreaptă.

Cu drag,

Andra