Program săptămânal de detox, rețete cosmetice și exerciții mentale (E-book) pentru ca tu să poți să te bucuri de toate rețetele de preparate sănătoase, exerciții mentale și cosmetice simple și naturale la tine acasă ori de câte ori vrei de acum și pentru tot restul vieții tale, în ritmul și liniștea ta de acasă.

Am conceput împreună cu Monica Dascălu, terapeut în aromaterapie și cristale energetice, nutriționist, specializat în cosmetică, acest program de patru săptămâni, împărțit în 4 materiale pentru ca ție să îți fie ușor, să te obișnuiești treptat-treptat cu un astfel de regim.

În material vei găsi lista de cumpărături pentru toată săptămâna, programul de organizare al meselor cu o zi înainte, rețete pentru toate mesele principale și gustări, desert pentru weekend, exerciții de relaxare mentale, rețete pentru cosmetice de bază și multe alte tipsuri pentru o viață de zi cu zi mult mai relaxantă și mai organizată. Aplicând acest program timp de cel puțin o săptămână vei reuși să înveți să te organizezi eficient și sănătos astfel că viața ta va fii cu siguranță mai bună chiar și fără să ții dietă.

Materialul îl poți achiziționa de AICI , iar mai jos ai câteva pagini din program pentru a te putea decide mai ușor .