Ce bine că există batoanele NAKD, 100% naturale, raw vegane, nutritive, fără zahăr, fără gluten și super delicioase. Mai au și un preț accesibil, se găsesc în rețeaua de magazine Mega Image, Carrefour, Kaufland, DM, Sel Gros și online.

Au atâtea arome speciale încât chiar și cei mai mofturoși copii găsesc cel puțin un baton preferat. Vă spun eu, mama unuia dintre cei mai pretențioși copii….mamă care gătește mult și mai și colaborează cu o mulțime de restaurante healthy…..iar copilul tot greu de mulțumit este. Ei bine, le-a apreciat pe cele cu arome de fructe.

Sunt o mare salvare pentru pachețelul de la școală, unde majoritatea copiilor au o napolitană, o ciocolățică, bombonică…. Așa știi sigur că nu se simte mai prejos de colegii mâncători de E-uri și zahăr și a primit și o doză sănătoasă de nutrienți și carbohidrați !

Când mai sunt minunate batoanele Nakd ? După antrenament, când te apucă cea mai mare foame și poftă de dulce pe care dacă nu o satisfaci imediat nu e bine pentru că riști să te arunci în primii covrigi ieșiți în cale. Știți ce zic, nu ? Așa că ai grijă să ai unul – două batoane când pleci la sală cu tine și să vezi cum merge totul mai bine. 

În geantă, în sertar la birou, în dulapul de gustări secrete de acasă…oriunde le șade bine acestor savuroase batoane !

Dacă nu găsești în magazine toate aromele pe care vrei să le încerci, poate ar fii mai bine să îți faci o provizie comandând online de la Unicorn Naturals sau Alimente Speciale.

Mie mi-au plăcut cel mai mult batoanele cu cioco & portocale, cioco & cocos și cel cu nuci pecan ! Ție ?

Zile dulci și aromate, cu sănătate să avem !

ANDRA