Săptămâna aceasta a fost inaugurat Pipera Plaza, cel mai nou mall din București. În incinta acestui nou mall s-a deschis Soup Up – locul perfect pentru masa de prânz, după-amiază sau cină.

logo soup up

Soup Up! este un soup bar premium, ce oferă o alternativă sănătoasă, originală și gustoasă la omniprezentele restaurante fast-food.

Supele lor sunt altfel. De ce ?

Pentru că la rețetele lor s-a lucrat cu multă pasiune pentru gust și sănătate. Eu am lucrat la rețetele lor împreună cu inițiatorii acestui nou concept pe piața românească. Am stat în bucătărie, am tocat, am combinat, ne-am aburit (și asta în timpul verii), am degustat și am dat spre testare 50 de rețete exotice, suprinzătoare și mai ales sănătoase, care să te scoată din monotonia zilnică. Calde sau reci, vegetariene sau vegane, super-consistente sau ușoare (și încă ne mai vin idei, deși la început targetul de 50 supe fără carne  mi-a părut ușor înfricoșător, vă spun sincer că se pot face 500 dacă nu și mai multe).

Surpriza mea la începutul colaborării cu ei a fost că mi-au spus din start că vor și supe raw-vegane, crude. Mare bucurie pentru mine, evident! 

Așa că zilnic veți găsi acolo și cel puțin două supe raw (din  cele 10 în total)!

Supele sunt pentru toate gusturile – picante și exotice ( pe gustul meu, ce să faci dacă m-au ales…), dar și dulci, ușoare, răcoritoare și potrivite pentru copii mici (nu de alta dar suntem cu toții părinți de pitici-pitici vegetarieni !!!).

Altă surpriză neașteptată – pâinea cu care poți mânca supa (dacă dorești evident) este cu maia și făină integrală !!!

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat au fost în meniu – Gazpacho, Supa rece de castraveți cu iaurt, Supa de năut, Minestrone, Supa vieneză de cartofi, Supa de roșii cu feta, Supa marocană de năut cu roșii și cușcuș, Supa de gulie și cartofi, Supa raw exotică, Supa raw de gulie .

Păi unde mai găsești asemenea minunății de supe în București !!!

Supele sunt preparate zilnic doar din cele mai proaspete ingrediente. Nu folosesc niciun fel de aditiv pentru a adăuga gust sau consistență, ci doar ingrediente naturale. Nu  sunt adăugate baze pentru mâncăruri și nici făină sau amidon pentru îngroșare. Supele sunt consistente și gustoase  pentru că nu s-a făcut economie la ingredient, astfel că o supă îți este de ajuns la masa de prânz.

Legumele sunt înăbușite, nu prăjite, se folosesc uleiuri vegetale în loc de unt – și culmea Supa de ceapă este  la fel de specială și delicioasă fără a se folosi untul la înăbușirea cepei (pe cuvânt – au testat-o oameni care au mâncat acest preparat în restaurante de lux). Sarea neiodată este adăugată cu moderație, pentru a-ți oferi un produs sănătos și pentru a te lăsa să savurezi gustul natural al legumelor proaspete.

Sunt preferate  ingredientele produse local astfel că supele vor fii mereu cu ingrediente de sezon.

Trebuie să vă mai spun și că locul arată foarte bine, pe măsura delicateselor ce le vinde .

Eu una sunt foarte mândră și fericită, sunt sigură că o să meargă foarte bine și în curând o să îi găsiți și în alte locații bucureștene.

Așa că urmăriți pagina lor de facebook ( aici ) ca să aflați ce este în meniu și mergeți neapărat să încercați .

PS – cele mai bune și mai potrivite supe pentru toamna și iarna aceasta acolo le găsiți !

legume Soup Up

Andra