Dragă Moș Nicolae,

Îți scriu din timp ca să nu ai nici o scuză ! Știi că am fost cuminte și mai ales că mănânc sănătos (fără gluten, fără zahăr, multe legume și fructe, probiotoce naturale etc.), ba chiar conving pe cât mai multă lume să facă la fel.

Poate te întrebi – Adică anul acesta nu sunt așteptat cu lapte și biscuiți ? Ba da, dar cu biscuiți fără gluten îndulciți cu zahăr de cocos și kombucha cu scorțișoară ca să ai energie toată noaptea. Ba chiar pot să îți dau și cea mai bună ciocolată crudă pe care ai mâncat-o vreodată ….cu măr copt, scorțișoară și stafide, carob și agave …dar îmi pui și mie o vorbă bună la vecinu’ Moș Crăciun, așa pe măsura ciocolatei mele.

Și să știi că ghetuțele copiilor cuminți și sănătoși așteaptă tot astfel de ciocolată, biscuiți și băuturi dulci acidulate natural. Așa că dacă ai nevoie de ajutor să mă cauți din timp să îți pregătesc pachețele cu 150 grame ciocolată delicioasă (unt cacao, agave, cacao+carob, măr copt, stafide, scorțișoară), 150 grame biscuiți cu aromă de portocale și ghimbir (fulgi cocos, făină orez, zahăr cocos, portocală, ghimbir, amidon) și  0,75 l Kombucha (ceai verde îndulcit cu miere, aromat cu scorțișoară, anason și cuișoare) – 45 ron pachetul . La 3 pachete comandate pe al patrulea îl primești cadou. 

Cum ți se pare Moșule ?

Să îmi spui din timp și nu mai târziu de 1 decembrie, da ?

Te pup și aștept cu drag !

Andra1.Cos inchis 3

4.Ciocolată ambalaj1

7.Ciocolată deschisă

5.Biscuiți ambalați1

8.Biscuiți desfăcuți1

6.Kombucha solo