Bombonelele acestea sunt exact precum bulgării de zăpadă făcuți de mânuțe de copii mici, adică pufoase, ușoare, te răcoresc și energizează imediat. De ce Pina Colada ? Pentru că au cocos, ananas și se pot pune și câțiva stropi de rom pentru senzații mai intense.

Bomboane fulgi de nea

Caloric ce să mai povestim…..m-am săturat de cât am văzut distribuirea online a curei cu ananas sau ghimbir pentru topirea grăsimilor. Eu nu o să vă mint, nu topesc grăsimea de pe nicăieri, nici un aliment nu face asta, doar voi făcând alegerile alimentare corecte și mult sport topiți grăsimea. Aceste bombonele sunt o alegere corectă datorită fibrelor ananasului, fulgilor de cocos și ghimbirului care accelerează și îmbunătățesc digestia, ne vitaminizează și încălzesc (ghimbirul și alcoolul fac asta). Sunt gata în 2 timpi și 3 mișcări, nu sunt costisitoare, așa că nu ezitați să vă răsfățați cu ele.

Ingrediente (aproximativ 50 biluțe)

250 grame ananas copt

2 cm de ghimbir ras

100 grame fulgi cocos

50 grame miere

10 ml ulei cocos

1 lingură apă flori de portocal (sau suc)

1 lingură psyllium

2 prafuri cardamon (opțional)

1 praf turmeric (opțional pentru culoare și proprietăți)

1 căpăcel de rom sau vodkă (optional)

bombonele Pina Colada

      Se pun toate ingredientele în robot și se pulseaza până se încorporează bine de tot, se lasă un pic la odihnit compoziția ca să se lege , după care formăm biluțe pe care le dăm prin fulgi de cocos.

      Zile bune și ușoare să aveți !

       Andra