Supă de căpșuni cu grapefruit, asezonată cu fulgi de chilli pentru cinele romantice, afrodisiacă pentru că tot este nebunia V-Day, Dragobete … de parcă ne iubim doar în februarie. În fine, supa aceasta este atât de fină, parfumată, aromată și roz că nu ai cum să nu te îndrăgostești de ea….oricum te va impresiona executantul ei în primul rând că s-a gândit la așa ceva, apoi cu gustul ei și cum dragostea trece prin stomac…

Este  foarte simplu de făcut, caserolele de căpșuni au apărut peste tot zilele acestea….cam artificiale ele dar de poftă facem excepții. Cu siguranță merge să folosiți și căpșuni congelate.

 Ingrediente (4 porții, aprox 700 ml)

 300 grame căpşuni
sucul de la 2 grapefruit
1 pahar lapte migdale
2 linguriţe de curry
1 linguriţă sare,1 praf piper
1 legătură de ceapă verde (pentru cina romantică puteți să renunțați)/semințe de negrilică
1 legătură de mărar/pătrunjel tocat fin
fulgi de chilli după gust

     Se procesează căpşunile, sucul de grapefruit, laptele, curryul și sarea  pentru câteva minute, se gustă şi potriveşte în funcţie de preferințe. Se toarnă în bolurile de servire şi se asezonează cu verdeaţă tocată mărunt şi fulgi de chilli după gust.

Este atât de înviorătoare și de surprinzătoare…ca atunci când te îndrăgostești.

Cu un meniu afrodisiac mai consistent vă aștept pe 18 februarie la restaurant Satya , unde alături de doctor psihoterapeut Camelia Roșu dezbatem și dilemele actuale ale femeii, cum să păstrăm aromonia în cuplu, tipsuri de condimentare a vieții intime. Cu întrebările potrivite câștigați și un tort raw pentru Dragobete. Detalii aici. 

Pentru cei singuri și nu numai, chiar de Dragobete vă aștept împreună cu Delia Popa de la Hrănătate pentru un atelier …spiritual, unde învățăm cum să atragem partenerul potrivit, cum să devenim mai creativi, liberi, să ne îmbrățișăm sexualitatea, legătura dintre suflet și alimentație. Facem și ciocolată raw, cu petale de trandafiri numai bună de dăruit partenerului potrivit (printre altele). Detalii aici .

Dragoste și creativitate !

Andra