Cu mare drag anunțăm ediția a 2-a VEGFEST – Saptămâna Vegetarienilor din România! Organizat de Asociația Vegetarienilor din România și Do Good Academy, evenimentul va avea loc în intervalul 6-12 iunie în București și mai multe orașe din țară. Timp de o săptămână vegetarienii dar și cei interesați să trăiască o viată sănătoasă se vor bucura de conferințe gratuite, ateliere de gătit, yoga, workshop-uri, expoziții și, bineințeles, de Mimi Kirk. Mimi Kirk, “cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, vine în Romania la invitația Do Good Academy, și va susține la București conferința “How to Live Raw in Romania . A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă. La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Supriza oferită de Do Good Academy și The Code este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România. Conferința cu Mimi Kirk Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea Conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.

În cadrul conferinței Mimi Kirk va împărtăși cu cei prezenți:  Despre modul în care alimentația poate fi folosită atât în vindecarea afecțiunilor medicale, cât și în încetinirea procesului de îmbătrânire.  Secretele stilului de viață pe care Mimi l-a adoptat și care pot fi integrate în obiceiurile noastre zilnice.  Legatura dintre trup și minte și felul în care mintea noastră poate influența mecanismele corpului uman.

Cina cu Mimi Kirk Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să participe la o cină restrânsă cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex, până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine preparate de Mimi. Celebra americancă vine pentru prima data în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România. „How to Live Raw in Romania”, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toți cei care își doresc să învețe să trăiască sănătos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro , în reteaua Eventim si la restaurantul Rawdia (str Puțul lui Zamfir nr. 50-52). Conferințe la VEG FEST București În cadrul VEG FEST București vor susține conferințe: Andrei Roșu, Călin Cyfer, Florentina Gionea, Mihaela Stroe, Tania Bordianu, Emese Magdas, Manuela Costea, Alec Blenche, Ștefan Niță, Andra Dudea, Delia Popa, Tania Bordianu și alți promotori ai unei vieți frumoase și sănătoase. Programul complet al festivalului se gasește aici. Accesul la aceste conferințe este gratuit, înscrierile se fac aici 

Partenerul oficial al evenimentului este PHILIPS. Un eveniment susținut Solaris și The Cod.

Ne vedem acolo !

Andra

PS: Avem concurs cu invitație la VEGFEST! Vezi mai jos:

 

[contestfriend contest=”1591″]