Cursurile de gătit au devenit o modalitate de petrecere a timpului liber foarte căutată, pentru că mâncarea bună, făcută cu dragoste cucerește și creează legături speciale între oameni. De ce ?  Mâncarea înseamnă energie și mai ales pasiune, dragoste. Atunci când pregătești un fel de mâncare alături de cei dragi sau pentru ei toate sentimentele tale, dorințele și gândurile pentru ei se vor transfera în aromele mâncării.

Un îndrăgostit plin de pasiune va pregăti un fel de mâncare mai condimentat, iar dacă relația este mai așezată mâncarea va fii mai consistentă, mai confortabilă, mai dulce. Mama își pune toată dragostea, protecția și grija pentru puiul ei în mâncare astfel că preparatele ei devin mâncarea de suflet, comfort food, pentru toată viața, oricât de sofisticate devin gusturile tale în viața de adult.

Să gătești sănătos a devenit de asemenea imperativ pentru că cu toții vrem să arătăm și să ne simțim cât mai bine, să avem energie pentru toate proiectele, hobbyurile și oamenii din viața noastră.

Chiar dacă nu devii adeptul curentului bio 100%, vegetarian, paleo, fără gluten sau chiar raw-vegan ai început să înțelegi că trebuie să consumi cât mai multe legume și fructe proaspete sau gătite moderat, să renunți la zahăr și să te ajuți de condimente exotice bune atât pentru aroma ce o imprimă mâncării dar și pentru digestia și imunitatea ta.

Amoraws vine în sprijinul acestor dorințe cu o ofertă de ateliere de gătit sub două forme :

  • workshop demonstrativ culinar, unde eu voi găti pentru voi de la zero, iar voi mă veți asista, apoi savurăm împreună preparatele, povestim despre ingrediente și tehnici, nutriție de bază iar voi primiți rețetele sub forma unui materiale PDF  ……………………..260 ron/pers/aproximativ 3 h
  • curs de gătit gătit interactiv, în echipe de 3-5 persoane, savurarea preparatelor/luarea la pachet, povești despre ingrediente și nuriție, rețetele sub forma de material PDF …….360 ron/pers./aprox. 4 -5 h

Băuturile răcoritoare, apă, cafea, ceai, vin sunt incluse în taxă.

Teme ateliere 

  • Îndrăgostiți de ciocolată – Tabletă de ciocolată cu măr copt, scorțișoară și stafide, Trufe raw cu piper sichuan și cafea, Fursecuri crocante din ciocolată, Lichior de ciocolată.

  •  Meniu Asia –  Supă Miso cu alge și tofu/ Supă vietnameză Pho (la alegere), Salată caldă cu morcovi, cocos și ghimbir, Orez picant cu ananas și sos thai , Mousse masala chai latte.

  • Răbdare de chinez – pachețele de primăvară cu legume raw și prăjite, sos dulce-acrișor din citrice și curmale, sushi cu legume raw și vegan, sos de soya și ghimbir, sos din arahide.

  • La vitta bella – meniu italienesc reinterpretat – Spaghete din dovlecel cu sos alb și roșu, Gnochi din cartofi dulci de la zero cu sos roșu și broccoli, Tiramisu cu fulgi de ovăz și mascarpone de cocos.

  • 1001 de Nopți – Supa Marocană Harira veg., Chifteluțe coapte de linte, Cartofi cu mentă și usturoi, Fatoush cu năut crocant, Portokalopita – prăjitură grecească cu portocale în variantă light.

Toate temele se pot face în varianta demonstrativă cât și interactivă, de gătit în echipe.

 

 

Din cauza rezervării spațiilor în funcție de tema și forma de desfășurare este nevoie de cel puțin 30 zile pentru organizare.

Pentru orice informații, idei, sugestii aveți datele de contact : tel. 0724529627

email andra_dudea@yahoo.com