Sweeteria este un brand nou, de dulciuri fără zahăr, îndulcite natural, din ingrediente atent selecționate, fibre bune, coloranți și arome naturale în cele mai drăguțe ambalaje pe care le-am văzut vreodată !

Sweeteria este locul în care vei găsi produsele preferate în forme inedite, lucrate manual, cu migală și atenție pentru detaliu, în serie limitată, ceea ce asigură un flux continuu al procesului și, implicit, o prospețime permanentă a acestora. Scopul este deschiderea către o lume cu gusturi noi, reinventate și autentice, în care noi, sănătatea noastră și a familiei este prioritară.

Sweeteria  îți oferă o gamă largă de produse, gândite pentru nevoile de peste zi ale întregii familii, de la mic dejunuri bogate în fibre, nutrienți și vitamine, până la gustări rapide și delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente 100% naturale, până la dulciuri gata pregatite să îți umple buzunarul și să te însoțească la drum, de la deserturi, prajituri si torturi gata preparate, până la produse ce pot deveni ingrediente în propriile tale deserturi.

Dacă faci o mică plimbare pe shopul siteului pur și simplu o să salivezi !  Descoperi produse clasice în asociere cu arome speciale de care te vei îndrăgosti ! Cum sună gem de măr cu morcov sau gem de măr cu gutui …?

Napolitanele cu fetițe fructe pe ele vor fii preferatele copiilor pentru gustarea dulce sănătoasă de la grădi sau școală ! Sunt atât de fine și delicate…dulci, dar foarte light . Preferata ei a fost Zmeurica, iar a mea cea cu ciocolată. Au făcut senzație la școală și au devenit inspirație pentru ora de desen.

Porridgeurile cu diverse arome, în punguțe care se desfac ușor, dozate în porții sunt  senzaționale. Au în compoziție fulgi de ovăz, fulgi de migdale, green sugar și arome precum vanilie bourbon, măr deshidratat,  scorțișoară și sunt la fel de delicioase preparate  doar cu apă caldă cât și cu lapte, fructe.  Amestecul se poate folosi și în compoziția unor biscuiți rapizi și delicioși !

Foarte speciale mi se pare batoanele de cereale cu Magneziu și  Calciu marin (extrase din apele Mării Mediterane). Asta da gustare sănătoasă la birou ! Pe lângă lipsa zahărului și prezența cerealelor pline de fibre mai avem și un supliment mineral într-un gust minunat !

Vă recomand din tot sufletul să faceți o vizită siteului Sweeteria,  mai ales că vine în curând Moș Niculae! De anul acesta poate fi dulce-sănătos indiferent de preferințele/mofturile culinare !