De ce este considerat 21 număr magic, de ce îl vezi de multe ori peste tot, la ceas, la numărul mașinilor sau în vis ?

Când vine vorba de numărul 21, există multe aspecte care au legătură cu Biblia. Este interesant de menționat că există unele cuvinte care apar de 21 de ori în Biblie, precum cuvintele „Tămâie”, „Tatăl”, „Potop”, „stea“, „Iacov“ etc.

Există, de asemenea, câteva numere care apar de 21 de ori în Biblie, cum ar fi 16, 2000 și 20000. Evanghelia Sfântului Ioan are 21 de capitole și au existat, de asemenea, 21 de atribute ale Înțelepciunii.

Apostolul Pavel a scris despre 21 de păcate, iar Zedechia, care a fost ultimul rege al lui Iuda, a venit pe tron ​​la vârsta de 21 de ani.

Nu există nicio îndoială că numărul 21 este un număr sacru – într-o zi, Iisus Hristos a apărut în 21 de locuri din Palestina, pentru a-i confirma pe toți credincioșii că a fost înviat.

Există 22 de capitole în Apocalipsă, iar ultimul capitol este singurul în care nu apare violenţa. El prezintă perfecţiunea vieţii după Apocalipsă, în Noul Ierusalim, cu Paradisul pe Pământ, iar moartea şi durerea vor dispărea definitiv. Astfel, se poate spune că în primele 21 de capitole ale Apocalipsei lui Ioan vedem judecata lui Dumnezeu, pedepsirea şi distrugerea răului, iar în ultimul capitol apare “noul început”. De fapt, capitolul 22 din Apocalipsă se termină cu versetul 21: “Harul Domnului Iisus Hristos, cu voi cu toţi! Amin”. Iarăşi 21…

Există desigur și un Înger numărul 21, de fapt când vezi în mod repetat 21 se spune că Universul, prin îngeri, are un mesaj pentru tine :

Este un semn clar că îngerii vor să devii independent. A deveni mai independent înseamnă că trebuie să începi să iei propriile decizii fără influența unei terțe părți. Trebuie să încetezi să te bazezi pe alte persoane pentru nevoile tale și pentru realizarea succeselor tale. Cei dragi și prietenii tăi pot avea grijă de tine pentru o vreme, dar nu pentru totdeauna.

Îngerul tău păzitor te sfătuiește să nu fii leneș, să te bazezi mai mult pe tine pentru a-ți îndeplini dorințele inimii. Ești singurul care poate găsi soluții pentru problemele din viața ta. Acest număr de înger îți oferă curajul și puterea de a sta singur, chiar și în fața marilor provocări. Fii gata să stai în picioare tot timpul, deoarece nu tot timpul oamenii vor fi dispuși să te ajute.

În al doilea rând, îngerul tău păzitor îți amintește că ar trebui să te prețuiești pe tine și pe oamenii care se află în împrejurimile tale. Independența vine numai dacă te prețuiești suficient pentru a avea încredere în abilitățile tale. Nu trebuie să te obosești în relațiile în care ești implicat, deoarece acestea nu sunt menite să fie așa. Relațiile cu oamenii trebuie să te energizeze din interior; prin urmare, devii plin de inspirație și fericire. Îngerul Numărul 21 te încurajează să fii independent, dar în același timp să lucrezi în parteneriat cu alte persoane pentru a obține măreție.

În sfârșit, acest număr de înger vorbește și despre încurajare. Trebuie să fii sistemul de sprijin pentru cei dragi, chiar dacă uneori trebuie să fii independent. Împinge oamenii pe care îi iubești să atingă noi culmi în fiecare zi pentru rezultate mai bune. De asemenea, ar trebui să vă așteptați ca și cei dragi să fie sistemul dumneavoastră de sprijin, deoarece nu puteți face față fără ei. Acest număr transmite și mesajul compasiunii. Îngerul tău păzitor te îndeamnă să fii suficient de compătimitor pentru a avea grijă de cei mai puțin norocoși din societate. Păzește emoțiile altora, precum și pe ale tale.

Trecând la locuri mai lumești, nu știu dacă știi dar și în programul corpului nostru numărul 21 este foarte important – în 21 zile are loc regenerarea celulară, adică procesul de transformare a celulelor moarte in particule invizibile. De aceea toate tratamentele corporale trebuie menținute 21 zile consecutive, eliminarea adicțiilor se face în 21 de zile consecutive – fără zahăr, fără cafea, fără carne, fără alcool etc., dietele cu rezultate trebuie ținute măcar 21 zile consecutiv.

Și în programarea neurolingvistică numărul de 21 este numărul minim de repetări consecutive la care se văd rezultate clare și de durată – 21 de zile au multe programe de coaching, terapiile de autosugestionare (care pot vindeca boli, fobii, adicții) se fac cel puțin 21 zile consecutive, programe de dezvoltare personală, spirituală pentru că abia după 21 zile de introducere consecutivă a unui nou mindset se produce acea schimbare subtilă în mintea, sufletul și percepția noastră.

Atenție21 de zile consecutive minim– pentru formarea unui nou obicei, dar dacă vrei cu adevărat să nu îl pierzi, nu te oprești după aceste zile evident, continui în cel mai natural mod. Dacă nu îți vine să continui, înseamnă că tu ai nevoie de mai mult timp, înseamnă că mintea, sufletul tău se lasă mai greu din cauza unor tipare, convingeri limitative bine înrădăcinate în tine.

DAR, cel mai frumos 21 al nostru, al fiecăruia dintre noi este : Sufletul . Pentru că :

În anul 1907, doctorul american Duncan McDougal din Haverhill, Massachusetts,  a cântărit trupurile a şase pacienţi bolnavi de tuberculoză în fază terminală pentru a observa dacă părăsirea sufletului în momentul morţii are vreun impact asupra greutăţii corporale. În urma acestui experiment, echipa de cercetători condusă de McDougal a stabilit că în momentul morţii fiecăruia din cei 6 subiecţi umani, greutatea corporală a acestora a scăzut, invariabil, cu 21 de grame.

Doar 21 de grame de suflet responsabile de atâta bucurie, pasiune dar și tumult într-o viață de om !!!!

În numerologie, numărul 21 posedă influențele vibraționale și energiile numerelor 2 și 1. Numărul 2 scoate în evidență aspectele colaborării, diplomației, cooperării și dualității. Este, de asemenea, numărul altruismului și al parteneriatelor. Se concentrează mai mult pe modul de gestionare a relațiilor personale și romantice cu oamenii.

Numărul 1 rezonează cu leadership, independență, realizare, noi începuturi și originalitate. De asemenea, scoate în evidență aspectele pozitivismului, optimismului și luării inițiativei. Combinația dintre 2 și 1 aduce semnificația numărului 21 independența și sentimentul de apartenență în parteneriate, colaborări, comunitate. 2+1=3. 3 este un număr ce simbolizează depășirea limitelor, optimismul, expansiunea.

După 21 de zile (adică vibrația totală 3) răsuflăm ușurați, am trecut un prag, ne simțim din nou bine în pielea noastră, suntem pregătiți pentru noi orizonturi de gândire, simțire și trăire.

Născuți în ziua 21: Sociabilii

Dacă ziua ta de naștere este pe 21, iată câteva informații despre personalitatea ta :

Ești comunicativ și foarte deschis cu ceilalți, ai un talent social înnăscut. Deții darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli etc. pe oameni. Te remarci la petreceri sau alte evenimente mondene. Plin de vitalitate, iute de minte, talentat. Ai putere de convingere, ești dotat pentru intermedieri și vânzări. Provocarea pentru tine este să-ți canalizezi bogatele aptitudini către scopuri precise și să perseverezi în atingerea lor.
Defecte
Instabilitate, lipsă de disciplină, superficialitate, tendința de a te risipi în mai multe direcții fără să finalizezi.
Dragoste
Plini de farmec, nu întâmpini nici o dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține… Îți trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil decât tine, și…. înțelegător.

În numerologia tarotului – cei născuți pe 21 au corespunzătoarea cartea Lumea – simbolizând împlinirea viselor. Este o carte deosebită, care-ți poate îndeplini toate visele, cu condiția să eviți autocompătimirea, izolarea, pesimismul.
Această arcană simbolizează și viața socială, familială și spirituală.
Ea mai poate evoca și dansul sau împlinirea personală. Arcana XXI inspiră un sentiment de închidere. Există lumi în care ne simțim prizonieri, porți prea greu de deschis, colivii de aur. Sub diferite aspecte, arcana XXI reflectă dificultatea pe care o avem uneori în a ne ocupa locul în această lume.

În numerologia Kabbalah, a hărții sufletului, 21 este cifra corespunzătoare literei ebraice Shin și simbolizează purificarea focului, trioul energetic inteligență, putere interioară și rezistență. Oamenii care au această cifră în destin sunt aici să servească unui scop special, deasupra dorințelor personale. Dacă cifra 21 este situată în zona provocărilor sunt predișpuși la perioade grele de viață, încercări mari, cu scopul de a se reinventa mereu, de a ieși din zona de confort pentru că au treburi importante aici , au un mesaj de transmis în lume și evident darul comunicării atât verbale cât și în scris. Întărește deci mesajul cărții de tarot 21, ieșitul din colivia de aur = zona de confort.

În concluzie, 21 este clar un număr magic în Univers, iar cei născuți în această dată sunt oameni speciali, capabili de magie, dacă se direcționează corect în viață.

Dacă vrei să știi mai multe despre tine prin intermediul numerologiei clasice și kabbalah, să îți cunoști provocările, talentele și scopurile vieții tale, treaba de făcut în anul acesta, ciclul de viață în care te aflii programează o citire completă de #hartasufletului (Soul plan reading) prin email andra_dudea@yahoo.com sau la telefon 0724529627.

Până pe 1 mai 2021 au preț redus – 160 ron – pentru că Paștele este Sărbătoarea Luminii, iar cunoașterea ta și a menirii tale îți aduce claritate, lumină în viață !

Zile magice,

Andra Dudea