Am descoperit de curând o formulă detox absolut delicioasă și eficientă. Nu este o combinație inventată de mine, ci de cei de la  Life Care după mai multe testări făcute împreună cu oameni din afara echipei lor, oameni care au oarece experiență în detoxuri și smoothiuri. Unul din ei am fost și eu și vă spun cu toată sinceritatea că s-a ținut cont de părerea mea și produsul și-a tot modificat compoziția .

Ce conține : tărâțe de psyllium, semințe de in, inulină, chimen, coriandru, turmeric, ghimbir. Turmericul este bio, pudra are culoare aurie și miros pregnant de ghimbir. Este atât de fresh și proaspătă că merge să o combini doar cu apă, fresh de portocale sau lapte vegetal.

Ingredientele sunt cunoscute de toți cei interesați cât de cât de nutriție și sănătate și acesta este un punct forte al produsului  pentru că știm cu toții cum este să citești pe o etichetă ingrediente foarte puțin cunoscute sau cu nume ciudate. Poate doar inulina să nu fie atât de familiară  dar totul la ea este pentru o digestie mai bună (vezi aici).

Eu am făcut următoarele combinații cu ea: măr verde și kiwi; caise, kiwi și kale/pătrunjel; măr, banană și kale/pătrunjel; lapte migdale/susan/caju/cocos și caise/morcovi.

Un pahar de suc este foarte sățios (conținând psyllium  in și inulină nu este de mirare), nu am avut nici urmă de poftă de mâncare timp de 5-6 ore . De fapt cam 2-3 zile pe săptămână mesele mele arată așa: dimineața (ora 7-8) aproximativ 300 ml de smoothie detox  în combinațiile de mai sus, prânz (undeva în intervalul 13-15 ) 2-3 felii de pepene roșu, după-amiaza  (17-18) 300 ml de smoothie detox  iar cina (20-22) pepene roșu. Canicula, drumurile multe m-au făcut să am acest program de mese foarte comod, ușor și energizant. După 2-3 zile se observă deja subțierea în talie, tranzitul intestinal accelerat și stare psihică excelent .

Nu sunt într-o perioadă în care să simt nevoia unui detox major, nu cred că am nevoie, după cum se vede folosesc fructe multe pentru că așa simt nevoia și pentru că e sezonul lor, nu mă privez de dulceața lor, iar aceste 2-3 zile pe săptămână de regim lejer de detox sunt forma mea de echilibru alimentar.
poza smoothie 2Vegan Detox Smoothie are și o pereche, Vegan Protein Smoothie care conține proteină cânepă, proteină orez, pulbere cocos și cacao . Soțul meu îl folosește în zilele în care face sport, cu banană sau lapte vegetal. Este foarte gustos (are cacao doar) și este foarte mulțumit de cum se simte cu el. Cum a fost cândva (acum vreo 10 ani) consumator de pudre proteice obișnuite (prafurile care se găsesc pe la săli), l-am întrebat cum i se pare la gust acesta. Răspunsul lui a fost: un adevărat deliciu.

Mai trebuie să vă spun și că prețul este foarte bun !

Eu vă recomand din suflet să încercați aceste pudre vegane și să vedeți cum vă simțiți. Nu am nici un dubiu că feedbackul vostru o sa fie unul excelent, iar dacă nu puteți să comunicați celor de la Life Care observațiile voastre pentru că vor fii receptivi!

Andra