Dacă ți-aș spune tu că ți-ai ales singur scopurile, provocările pentru care ai venit aici , precum și talentele necesare depășirii blocajelor ?

Și dacă da, cum faci să îți amintești, să conștientizezi sau pur și simplu să aflii ce singur ți-ai ales ?!?

Ei bine, află că numele tău din certificatul de naștere, numele ce ți-a fost dat în primele zile de viață conține aceste informații prețioase.

Poate știi până acum că sufletul tău a ales acest nume atunci când a decis să vină/revină pe acest pământ. Numele ales de sufletul tău a fost transmis nașilor/părinților/rudelor care te-au numit.

Eu îți spun că există o tehnică care dezvăluie Menirea supremă, Scopurile, Provocările și Talentele ce definesc fiecare individ și existența lui unică.

Tehnica se numește Citirea Hărții Sufletului și are rădăcini în Geometria Ebraică Antică, în simbolurile lui Moise. 

Primele referințe despre Harta Sufletului sunt în textele antice Sefer Yetzirah – cartea “Book of Creation”. În română, traducerea ar fi Cartea Facerei sau a Creației. Este titlul celei mai vechi carti iudaice cu conținut esoteric-cabalistic.

Cartea a fost cenzurată “la greu” și exclusă din  canoanele iudaice aproape 600 de ani. Astăzi este citită în versiunile autentice numai de kabaliști sau de cercetători biblici.

Recent, dr. Frank Alper (1930-2007), autor al cărții Exploring Atlantis, a readus în atenție metodologia și simbolurile Hărții Sufletului. 

CUM SE TRADUCE NUMELE TĂU

În Ebraica mistică, la fel și în sanskrită, atomii creației sunt reprezentați de sunete/litere. Avem 3 sunete/litere mamă, 7 sunete/litere duble ce reprezintă polarități și 12 alte sunete/litere ce reprezintă calități lumești. Alfabetul ebraic are 22 litere. 

O ființă umană este un microcosmos al creației și deci va avea energiile/experiențe ale celor 22 de litere/energii.

Fiecare literă ebraică corespunde unei vibrații/sunet, astfel fiecare cuvânt și nume are o semnificație aparte, mult peste pronunția literelor. 

De ce numele din certificatul de naștere ? 

Pentru că a fost intenția ta primară a apariției în această lume ca identitate separată, ca individ unic. Această vibrație, alături de conjunctura geografică, culturală, biologică și astrologică îți dă identitatea, manifestarea și scopul existenței tale în această viață. 

Indiferent că îți place sau nu numele din certificatul de naștere, tu l-ai ales înainte de a veni în această lume și conține toate calitățile, scopurile și provocările existenței tale. Acceptă-l și îmbrățișează-l !

Cum se desfășoară o ședință de citire a Hărții Sufletului ?

  • Programezi o ședință la telefon 0724529627, email andra_dudea@yahoo.com sau apeși pe butonul de mai jos și alegi o dată pe care eu ți-o voi confirma ulterior.
  • Plătești avans 100 ron din prețul analizei alese : 380 lei/adulți , 330 lei analiza numelui afacerii/numelui de artist/numelui de blog (include si analiza numelui personal pentru compatibilitatea cu afacerea aleasă)
  • Îmi comunici numele exact din certificatul de naștere, în ordinea exactă a prenumelor tale ( FOARTE IMPORTANT : nu de căsătorie, nu schimbat)
  • Stabilim o întâlnire online (zoom, wats app, google meet) în care timp de aproximativ 1 oră îți voi dezvălui Harta Sufletului Tău, mai exact talentele, provocările, scopurile și menirea pe care ți-ai ales-o și sfaturi/instrumente despre ce te-ar ajuta să îți manifești pe deplin talentele cu care ești înzestrat – ele sunt cheia împlinirii scopurilor și menirii tale !!!
  • UPDATE : din iunie 2021 – mă folosesc și de numerologia clasică, a lui Pitagora, pentru o analiza aprofundată a karmei, a căii prin care îți împlinești karma, calea prin care îți împlinești destinul, anii tăi de intervenție Divină, de intervenție a universului (uneori prin daruri, noroc neașteptat, sau prin momente grele), a anilor tăi cruciali, a lecțiilor pe care le ai de învățat în relațiile cu diverși oameni din viața ta (4 persoane pe care le vrei tu – iubit/soț, copil, părinți, partener de afaceri ). Prețul acestei analize karmice, în baza datei de naștere este 260 lei.
  • Pachetul total ce include toate analizele numerologice este 660 lei.
  • am adăugat și cărțile oracol și de tarot pentru un mesaj în plus și poți alege o sesiune de Analiză previzională pe un an unde ai mesajul cărților tarot pentru fiecare lună- 300 lei – aceasta nu este însoțită de material scris.
  • NOU Ședință de numerologie transgenerațională (fiică-mamă-bunica pentru depistarea tiparelor moștenite, datoriilor karmice de neam preluate) încheiată cu meditație theta healling de eliberare amintiri dureroase, recuperări de părți de suflet, întregire suflet și exercițiu de eliberare energetică pentru următoarea perioadă de 5 sau 21 zile (durată ședință aprox.2 ore) preț 270 lei.
  • pentru ședințe de cunoaștere și lucru pe data și numele tău de naștere treptat-treptat prin meditație theta, carduri, exerciții de coaching – 220 ron/ședința de aproximativ 75-80 minute. – recomandat cel puțin 3 ședințe săptămânale.
  • Cum aplicația face probleme, îți las numărul meu de telefon pentru programări – 0724529627

Tehnica de calcul a hărții sufletului se poate extinde (dar numai după ce ai avut citirea ta) și asupra numelui afacerii tale pentru a vedea dacă ți-ai ales un nume aliniat cu scopurile tale personale, cu scopul afacerii (numele blogului, numele de scenă, de artist etc.). De asemenea se poate vedea compatibilitatea cu partenerului tău, aspectele unde trebuie să lucrați pentru armonizarea relației și provocările vieții de cuplu.

În calitate de mamă trebuie să îți spun cât de revelatoare este această citire. Mie, mi-a devenit practic cel mai bun instrument de parenting, coaching pentru odorul meu. Să cunoști talentele și menirea unui copil cât încă este în formare este neprețuit. Să îi știi și provocările, chiar dacă nu îți convine ce descoperi, mai ales că uneori te implică pe tine, pe tatăl sau întreaga familie, și să încerci să îl pregătești pentru ele este ceva minunat !!!

Câți dintre noi nu ne-am dus la școala care trebuie în loc de cea spre care ne trage sufletul sau am făcut ce e bine pentru societate și ai noștrii în detrimentul sufletului nostru….

Copii noștrii pot avea alt drum și nici pentru noi, adulții, nu e prea târziu indiferent de vârsta pe care o avem !

Trăim o perioadă intensă de schimbări, de RE-uri : RE-definire a stilului de viață, RE-construire a nostră, a societății, RE-inventare personală și RE-naștere !

Harta Sufletului reprezintă instrumentul, impulsul, încrederea ta de a te regăsii pe tine cel adevărat.

În caz că faci parte din cei pe care îi interesează acreditările și diplomele, să știi că am urmat și absolvit un curs acreditat de Soul Plan Reading Practitioner, în Anglia , cu diplomă doveditoare.

Pentru mine a fost și este extrem de revelatoare această tehnică, dovadă fiind acest blog cu numele Amoraws ce a luat naștere încă din 2013.

Calculându-i harta am constatat cu uimire că scopul lui este de a preda (țin cursuri de gătit din 2013) și de a inspira oamenii la schimbare, mai ales spirituală, iar o alimentație curată, vegană este clar un pas important spre descoperirea sufletului. În decursul acestor ani am avut totuși multe rețineri de a împărtășii experiențele mele de suflet, gândindu-mă că pot părea deplasată. Iar acesta este fix blocajul pe care îl arată și Harta Numelui Amoraws.

Așa că în al 7-lea an al blogului meu, după ani întregi de testat și practicat multe terapii energetice și naturopate, pornesc (și public) pe această cale a îndrumării și înlesnirii regăsirii esenței tale unice.

Hai să Renaștem împreună, precum Pasărea Phoenix, pentru o lume armonioasă, plină de iubire, empatie și pace !

Dudea Andra Paula Maria

Harta Sufletului Andra Dudea