Este deja mai mult de 1 an și jumătate de când acest instrument minunat de autocunoaștere mi-a schimbat viața, odată prin găsirea răspunsurilor la blocajele mele profesionale și descoperirea menirii mele de suflet cât și prin înțelegerea celor din jurul meu.

Din a doua săptămână a absolvirii cursului de Soul Plan Reader – acesta este numele sub care au împachetat numerologia ebraică cei de la colegiul de spiritualitate, din Anglia, am devenit practician al acestei metode de descoperire a sufletului. Și nu a fost doar pentru o perioadă, activitatea mea a fost și este în creștere prin adăugarea și analizelor numerologice clasice (a lui Pitagora), practica theta-healing și a hipnozei prin regresii.

Astfel că m-am trezit cu solicitare de a preda această tehnică minunată care mi-a schimbat viața. M-am bucurat foarte tare și cum unul din darurile mele pe care trebuie să le folosesc în această viață sunt cele de dascăl am răspuns imediat DA.

Astfel, în aprilie 2022, are loc primul curs, ce se va desfășura pe durata a 3 zile pe zoom :

  • 8 aprilie, vineri, ora 18.30 -21
  • 9 aprilie, sâmbătă, ora 10 – 17, cu pauză prânz
  • 14 aprilie, joi, ora 18.30 -21

Cursul este însoțit și de manual sub formă pdf și înregistrare. Preț 888 ron.

De asemenea , la cerere se poate relua cu condiția adunării a unei grup de cel puțin 3 persoane. Înscriere la tel. 0724529627.

Eu am denumit instrumentul Harta Sufletului și o să vă explic, mai jos, de ce este diferit de alte tehnici de numerologie.

Sistemul Harta Sufletului are rădăcini în Geometria Ebraică Antică, în simbolurile lui Moise. Primele referințe despre Harta Sufletului sunt în textele antice Sefer Yetzirah – cartea Book of Creation”. În română, traducerea ar fi Cartea Facerii sau a Creației. Este titlul celei mai vechi carti iudaice cu continut esoteric-cabalistic. Sefer Yetzirah, împreună cu literatura denumită Heichalot (Palatele), definesc bazele proto-misticismului iudaic, care va conduce la apariția Kabbalei (Cabala, Kabbalah). Cartea Creației – este descrierea speculativă” a motivației divine în crearea universului. Se poate spune că influența acestei cărți este aproape egală cu cea a unor cărți importante ale Talmudului în dezvoltarea iudaismului medieval.

Cartea a fost cenzurată și exclusă din canoanele iudaice aproape 600 de ani. Astăzi este citită în versiunile autentice numai de kabaliști sau de cercetători biblici.

Recent, dr. Frank Alper (1930-2007), autor al cărții Exploring Atlantis, a readus în atenție metodologia și simbolurile Hărții Sufletului.

În Ebraica mistică, la fel și în sanskrită, atomii creației sunt reprezentați de sunete/litere. Avem 3 sunete/litere mamă, 7 sunete/litere duble ce reprezintă polarități și 12 alte sunete/litere ce reprezintă calități lumești. Alfabetul ebraic are 22 litere. O ființă umană este un microcosmos al creației și deci va avea energiile/ experiențe ale celor 22 de litere/energii.

Fiecare literă ebraică corespunde unei vibrații/sunet, astfel fiecare cuvânt și nume are o semnificație aparte, mult peste pronunția literelor.

Evident deja, ea se bazează pe numele complet al omului, cel din certificatul de naștere.

De ce numele din certificatul de naștere ?

Pentru că a fost intenția ta primară a apariției în această lume ca identitate separată, ca individ unic. Această vibrație, alături de conjunctura geografică, culturală, biologică și astrologică îți dau identitatea, manifestarea și scopul existenței tale în această viață.Indiferent că îți place sau nu numele din certificatul de naștere, tu l-ai ales înainte de a veni în această lume și conține toate calitățile, scopurile și provocările existenței tale. Acceptă-l și îmbrățișează-l !

Harta Sufletului – este formată din două triunghiuri :

Unul cu vârful în jos, reprezentând expresia ta lumească, viața ta în societate, job, familie, prieteni. Energiile acestui triunghi sunt preponderente în primii 30-40 ani de viață. Până la această vârstă acestea sunt provocările, talentele și scopurile pe care trebuie să te concentrezi și care se manifestă preponderent.

Triunghiul cu vârful în sus – după vârsta de 30-35 ani majoritatea oamenilor devin conștienți de faptul că sunt mai mult decât un corp, că viața este mai mult decât societate. Chiar dacă unii oameni conștientizează încă din copilărie sau prima tinerețe aspectul spiritual al vieții, au nevoie de anumite experiențe activatoare de talente pentru a se manifesta și în plan spiritual.

În centrul suprapunerii triunghiurilor se află Destinul Sufletului – Misiunea majoră a sufletului, scopul și potențialul suprem al sufletului tău.

Fiecărui vârf de triunghi îi corespund :

Talentele lumești/spirituale – sunt calitățile tale, cele cu care ai venit înzestrat, sunt lucrurile pe care le faci cu ușurință în viață, fără efort.

Provocările lumești/spirituale – sunt limitele pe care trebuie să le depășești, ieșirea din zona de confort, acțiunile ce nu îți sunt la îndemână dar care trebuie experimentate în această viață. Talentele sunt cheia împlinirii acestor provocări.

Scopurile lumești – Sunt finalitățile, acțiunile ce trebuiesc a fii completate, încheiate în această viață, menirea lumească/spirituală în această existență. Depășind provocările, cu ajutorul talentelor, ele se împlinesc natural.

Fascinant, nu ? Te aștept la curs sau la o astfel de analiză.

Sunt foarte activă pe facebook, instagram cu webinarii și mini-cursuri pe whatsapp, așa că poate vrei să mă urmărești.

https://www.instagram.com/amoraws/?hl=ro

https://www.facebook.com/amoraws

Cu drag,

Andra Dudea