Ce înseamnă terapia prin regresie ? 

Regresia este un proces terapeutic prin care amintiri din viața curentă sau vieți anterioare pot fi accesate, explorate într-un cadru sigur și vindecate. 

Sufletul nostru este programat pentru a experimenta continuitatea timpului. Cu toate că ni se recomandă să trăim în aici și acum, cu toții rătăcim în trecut sau în viitor.

La nivelul subconștientului sunt înregistrate toate informațiile care  ne blochează.

În plus sufletul adună amintiri din toate experiențele prin care a trecut. Atât experiențe pozitive, cât și experiențe negative.

Prin accesarea și reprocesarea amintirilor din trecut, descoperind sursa lor inițială, rădăcina blocajului/ traumei/ lipsei/ rănii/emoției, capeți o înțelegere și o nouă perspectivă asupra vieții tale, te vindeci și mergi  prin viață cu ușurință. 

Dacă mă urmărești, ai apelat la serviciile mele de numerologie și theta, știu că tu ai înțeles deja că sufletul tău a ales această viață cu un scop, că ai lecții la nivel de suflet, că tu ți-ai ales și părinții și prietenii, partenerii înainte de a veni aici. 

Știu și că deși știi asta, încă îți vine greu să accepți total, să înțelegi total de ce ai făcut asta. 

Ei bine, cu acest DE CE  am ales așa, te ajută TERAPIA prin REGRESIE. 

Ea merge mai departe, mai în profunzime, și descoperi care sunt lecțiile din spatele alegerilor, lecții neînsușite  sau doar parțial învățate din alte vieți. 

Văzând asta, sub ghidajul meu, îi transmiți fragmentului de suflet din acea viață lecția, îi explici alegerea, îi aduci altă perspectivă, mai înțeleaptă, îi aduci alinare, îi aduci iertare și liniște, vindecare și astfel acea parte din sufletul tău, blocată în suferință se liniștește și procesul de vindecare începe, eficient. 

De asemenea, mergând în alte vieți, nu rezolvi numai blocaje ci poți și să accesezi vieți pline de resurse, de succes pentru a te împuternici cu ele, a-ți aminti de daruri, abilități care există în tine și se pot manifesta și în viața de acum dacă le dai voie, le scoți la lumină. 

Și eu, ca și tine, am încercat multe terapii și într-adevăr, toate au adus o piesă de puzzle în răspunsurile mele, dar chiar și după ce am făcut pace cu trecutul, am lucrat cu rănile copilăriei, onorat părinții și strămoșii….blocajele, întârzierile de manifestare în diferite domenii ale vieții erau din plin. 

Vreau să îți spun că în această călătorie ne interesează doar valoarea terapeutică a amintirilor, doar rularea lor și tu nu vei retrăi emoția traumei, dezamăgirilor de atunci. 

TERAPIA PRIN REGRESIE SE FACE CU AJUTORUL HIPNOZEI

Hipnoza este una dintre cele mai bune modalități prin care tu poți să accesezi acele amintiri „îngropate”.

Toată lumea are amintiri sau experiențe în mintea inconștientă pe care este posibil să nu și le poată aminti, dar care joacă totuși un rol semnificativ în viața de zi cu zi.

Regresia hipnotică este procesul prin care vei intra într-o stare de transă ușoară și te vei conecta cu amintiri din interiorul tău care nu sunt disponibile pentru mintea ta conștientă.

Metoda de regresie pe care eu o folosesc este foarte eficientă și într-o ședință  putem accesa mai multe vieți esențiale, linii ale timpului în funcție de nevoile sufletului tău din prezent.

Personal, din experiența mea ca beneficiar al acestei terapii, recomand ca prima sesiune să fie despre Vindecarea momentului concepției tale, a vieții intrauterine și momentul nașterii. 

DE CE ? 

Aceste momente sunt startul tău în viață, sunt ușa și energia pe care ai venit aici. Este foarte important să vezi care era starea emoțională a părinților tăi, cum s-a simțit la toate nivelurile mama ta în sarcină,  dinamica relației ei cu tatăl tău și cât de impactantă a fost nașterea pentru sufletul tău. 

Multe probleme cu partea masculină și feminină din viața ta își au originea aici, neîncrederea în tine, stima de sine scăzută, senzația că nu meriți, că nu ești văzut, auzit, că nu contezi,chiar problemele de fertilitate….

În terapia prin Regresie Hipnotică este foarte importantă relația ghid–beneficiar și stabilirea unor obiective clare.

Astfel că la prima întâlnire avem o discuție în care răspund întrebărilor pe care le ai cu privire la modul în care decurge efectiv regresia și stabilim clar temele pe care îți dorești să le explorăm.

Acesta este motivul pentru care prima întâlnire este de obicei  mai lungă – putem discuta până la 1 oră chiar. 

Ședința de explorare prin regresie propriu-zisă durează aproximativ 2 ore, iar tu vei fii perfect conștient și îți vei aminti absolut totul. 

Astfel, este nevoie să îți rezervi cel puțin 3 ore pentru acest proces. 

Prețul unei sesiuni este 660 lei, iar pentru programarea fermă a unei astfel de ședințe este necesar să achiți un avans de 300 lei.

Ședințele se pot desfășura foarte bine online, pe zoom, cu înregistrare. Tu vei sta întins la tine în pat, cu ochii acoperiți de o mască sau un prosop. 

Dacă ești în București, putem să ne vedem și fizic, în zona Parcului Sebastian. 

Programează o ședință la numărul de telefon 0724529627 și adresa de email andra_dudea@yahoo.com

Ghidul tău blând și eficient, 

Andra Dudea