După succesul conferinței de anul trecut, la care au participat peste 700 de persoane, BRIAN CLEMENT, Directorul Hippocrates Health Institut vine din nou în România la invitația Do Good Academy.

Cercetările clinice ample efectuate de Brian Clement in mii de cazuri, în calitatea sa de Director al Hippocrates Health Institute, i-au permis să înțeleagă modul în care oamenii pot preveni îmbătrânirea prematură, bolile și nefericirea asociată acestora. În urma acestor cercetari, a scris peste 20 de cărți despre sănătate și vindecare naturală.

Aceste aspecte îl fac pe Brian Clement o sursă sigură pentru a răspunde la întrebări precum: De unde ne luam vitaminele si proteinele? Mai putem mânca alimente cu adevărat curate? Care e problema cu zahărul? Cum trebuie să combinam alimentele? Mâncare gătită sau negătită? Trebuie  să consumam strict produse organice? Să mănâncam vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline?

Luni, 13 martie 2017, la Hotel Caro, între orele 10.30 – 13.30, Brian Clement va răspunde acestor întrebări și multor altora, in cadrul conferinței gratuite “Stilul de viață Hippocrates”.

Veți obține informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți și veți învăța cum să  îmbunătăți nivelul energiei, rezistența, puterea, echilibrul emoțional și claritatea mentală.

Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie și în pediatrie.

La finalul conferinței, puteți opta pentru un prânz oferit de Manuela Stamate Costea de la Rețetele Manuelei. Vă veți bucura de un bufet suedez organic delicios cu hrană vie, așa cum este servit la Hippocrates Health Institute.

  Conferința va fi urmată de un atelier practic, pentru un număr limitat de persoane, unde participanți vor avea ocazia să pună mai multe întrebări. Temele adresate în cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor”.

Aici, Brian și Anna Maria Clement vor împărtăși secretele rezultate din 50 de ani de cercetări clinice și experiență cu oamenii:

  • metode pentru prevenirea afecțiunilor
  • tehnici pentru prelungirea speranței de viață
  • tehnici stravechi si actuale de re-echilibrare a sănătății
  • tehnici de vindecare ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele)

Atelierul își propune să demonstreze faptul că multe din informațiile despre nutriție sunt pur și simplu o colecție periculoasă de mituri și că astăzi nu informația este importantă, ci sursa ei.

CONCURS – în calitate de blogger îți dăruiesc o invitație în valoare de 160 ron la conferința Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afectiunilor, ora 14-17 (în continuarea conferinței cu intrare liberă) și un dulce raw ciocolatos personalizat ție, cu ingredientele și aromele tale preferate (trufe sau ciocolată) ! Dulcele îl vei primi chiar la conferință. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe caseta de concurs din dreapta paginii și să îți lași adresa de email. La această adresă vei primi și newsletterul Amoraws. Pasul doi este să îmi lași pe blog un comment cu ce dulce îți dorești, chiar la postarea aceasta. Extragerea se va face random în data de 7 martie. 

Hippocrates Health Institute are o vechime de 60 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie. Institutul a făcut mii de studii referitoare la modul în care mâncarea contribuie la menţinerea unei vieţi sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecţiuni.

Aștept cu interes conferința și preferințele voastre !

Andra