Sună bine, nu ? 2017 Anul Împlinirilor Tale – Ghid pentru a-ți transforma visurile în realitate este titlul unui e-book scris de Adriana Radu, executive coach, dedicată celor care doresc să aducă o transformare durabilă în viaţa lor profesională sau personală.

V-am mai povestit despre această doamnă și  instrumentele ei de coaching Points of  You aici.  Am rămas îndrăgostită de aceste cărți revelatoare, de care mă ajut frecvent, cu care mi-am distrat și pus pe gânduri prietenele venite în vizită, chiar și copilul a învățat sa se joace cu ele și să își pună întrebări. Așa am devenit eu interesată și recunoscătoare beneficiilor pe care le  aduce coachingul.

Când Adriana mi-a spus că a scris un ebook cu titlul sus menționat am fost imediat interesată. Știu că mulți dintre voi sunteți cam sceptici la astfel de titluri cu promisiuni miraculoase…..numai câte reclame la produse și programe pentru slăbit/vindecări/găsirea sufletului pereche/serviciului potrivit/succesul în afaceri, cu efect miraculos – peste noapte, am văzut cu toții… și de fapt nu se întâmplă nimic…. Nu e cazul și aici pentru că :

1.În primul rând ebookul este gratuit și foarte concis. Nu îți ia mai mult de 30 minute să îl citești cu atenție.

2. Efectele se aplică pe toate planurile vieții tale, în orice domeniu vrei să activezi, acum în 2017 sau în 2025. Poți să îl aplici pe termen scurt 3-6 luni pentru început sau pe durata unui an, doi sau chiar 3 ani.

3. Nu se întâmplă nimic doar dacă îl citești, trebuie să și pui în practică pentru că tu îți împlinești visele, ghidul este doar un instrument, iar împlinirea este direct proporțională cu dorința și capacitatea ta de vizualizare a drumului și împlinirii dorințelor tale.

De fapt, e ok și doar dacă îl citești, e un prim pas, la un moment dat, tot citind, informațiile se vor corela și vor face click pentru ca tu să produci schimbări majore în gândirea și sufletul tău care mai târziu se vor reflecta și extern. Așa că, indiferent de domeniul în care activezi CITEȘTE, CITEȘTE, CITEȘTE !

4. Pentru a pune în practică metoda e bine să ai câteva ore doar pentru tine, să poți reflecta, scrie, crea imagini care să te reprezinte. Acest exercițiu pune deoparte partea raţională a creierului tău și îţi stimulează partea creativă și emoţională, adevărata resursă de energie ce te va ajuta să realizezi ceea ce îți dorești.

5. Cel mai mare beneficiu este  claritatea. Vei înţelege pe ce anume trebuie să îţi concentrezi eforturile în acest an. Un vechi proverb spune „Atenţie ce îţi doreşti că s-ar putea să ţi se întâmple”. Vei avea la final un plan de acţiuni care îţi va arăta resursele de care ai nevoie pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus. Astfel vei sesiza care sunt direcțiile cele mai importante în care să îti dirijezi energia, banii și timpul. Te vei distra creând vizual ceea ce ţi-ai pus pe hârtie. Aşa cum ştim, o imagine vorbeşte cât o mie de cuvinte. Un tablou de bord cu imagini te va inspira pe tot parcursul anului mai mult decât o simplă listă.

Ideal ar fii să vii și la un workshop susținut de Adriana. Acolo vei pune în practică această listă cu imagini pentru visele tale, vei învăța cum să formulezi cât mai concis și mai de efect dorințele tale și mai ales cum să nu îți pierzi entuziasmul pe parcurs pentru că, știi deja, acesta este ingredientul magic, responsabil de consecvența și dedicarea ta către împlinirea dorințelor.

Cartea o poți descărca de aici , iar pe Adriana Radu o găsești pe facebook, unde îi poți vedea și workshopurile. Următorul este chiar mâine, unde voi fii și eu prezentă, detalii aici..

Să vă fie de folos,

Andra