6 comentarii

 1. Din pacate la cantitatile pe le-ai dat nu mi-a iesit o coca „care se toarna” ci un bulgare tare, deci am mai pus apa. Uleiul de deasupra a patruns in coca , nu a facut crusta pe care o vad in poze.

  1. Author

   Foarte ciudat ce imi spui, imi pare rau ca nu a iesit, eu am facut-o in repetate randuri si ma uit mereu la reteta, inclusiv la cantitatile din reteta si a iesit de fiecare data, inclusiv la atelier live. Poate difera fainurile. Crusta nu se face oricum de la ulei. Făina de năut absoarbe multă apa, se umflă precum năutul în apă, poate ai manevrat prea mult timp coca și s-a întărit. 2. La cantitatile astea nu iese nimic. Nici macar nu ajunge sa cuprinda fainurile, daramite sa curga. Nici vorba. Nu stiu cum dumneavoastra va iese, si curge, dar suntem deja doua persoane care spunem ca nu iese nimic.
  Am mai pus cel putin inca 100 ml apa, ca se cuprinda bine fainurile si sa fie moale. Acuma e la cuptor. Probabil va fi inca o incercare sortita esecului, si aruncata la gunoi.

  1. Author

   Imi pare tare rău Adriana că nu îți iese, am refăcut și eu rețeta, de data asta folosind un cântar de bucătărie, nu pe cel de la robotul Thermomix care știu că poate da erori. Și de data aceasta mi-a ieșit minunat,tot ușor lichidă compoziția. Mă gândesc că poate nu ai mălaiul măcinat, eu spun acolo că îl macin întâi. Sau poate cântarul e de vină….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *