Chiar așa este – Vara se poartă raw , crud , nu se demodează niciodată , sezon după sezon , doar se îmbogățește garderoba cu noi accesorii și elemente ( a se înțelege rețete noi , ustensile, cărți ,mirodenii , ingrediente minunate etc. ) . Unde facem această reînnoire? La Raw Generation Expo  , duminică 14 iunie,  locație Romexpo, Pavilion C6, începând cu orele 9 și până la ora 19. Biletul costă 10 ron și sunteți înscriși  la o tombolă cu premii .

Raw Generation Expo este un eveniment unic și national, organizat și sponsorizat de  Ligia și Raoul Pop. Prin intermediul acestei expoziții se arată că un stil de viață sănătos nu implică doar o alimentație sănătoasă, ci cuprinde mai multe laturi care ajută la un echilibru și o stare de bine generală și anume, trebuie să avem o minte, un trup și un suflet sănătos pentru a ne bucura de o viață liniștită. Expozanți din diferite colțuri ale țării și din străinătate  participă la fiecare ediție pentru a vă prezenta alimente, produse diverse, servicii și aparatură care să vă facă viața mai placută și mai sănătoasă.

Așa că nu stați pe gânduri și duminică vizitați Raw Generation Expo cu prietenii, familia . Sigur nu o să regretați pentru că veți descoperi o mulțime de lucruri noi , interesante și sănătoase !

Vara raw !

Andra