Retragere Yoga si Detox ~~~
☀🌸☀ In Inima Naturii ☀🌸☀Te invit sa-ti iei un ragaz de liniste si sa ni te alaturi intr-o Retragere de Yoga si Detoxifiere in Parcul National Piatra Craiului, pentru a iti descoperi natura interioara, alaturi de Andrei Visan, instructor Yoga, si eu, Andra Dudea, bucătar vegan și dietetician.

Cand?

Am ales sfarsitul lunii mai pentru acest eveniment, atunci cand soarele este caldut dar nu inca fierbinte ca sa ne abata de la practica. Retragerea va incepe Vineri, 25 mai si se va incheia Duminica seara 27 mai (28 mai este zi libera).

Unde?

Într-un paradis al Naturii, cu izvoare cristaline si aer curat plin cu prana.
Imbratisat de crestele impunatoare ale muntilor Bucegi si masivul Piatra Craiului, satul Magura, comuna Moeciu, care a ajuns sa se intreaca in Financial Times cu cele mai cunoscute orase din lume, este locul in care timpul parca a stat in loc si din care nu vrei sa mai pleci niciodata.

In Pensiunea Mosorel ne vor astepta niste oameni minunati ce au pus cate putin din inima lor in acest loc minunat, construit cu mainile lor pana in cel mai mic detaliu, reinviind arta mestesugului in lemn si pictura traditionala romaneasca. (www.cazarepensiunemagura.ro)
Intr-un spatiu incarcat de mister si energie vindecatoare, inconjurati de muntii ce inca poarta trecutul marilor taine initiatice, ne vom intoarce ACASA (AKASHA), in locul acela din interiorul nostru unde nu exista nici grija, nici suparare, nici ingrijorare ci doar pace si lumina.

De ce retragere?

Scopul retragerii este de a ne descoperi sau redescoperi natura interioara, pacea ca fundal al fiintei noastre si sanatatea.

Intr-o abordare holistica vom creea conditiile sa ne hranim sanatos corpul fizic, energetic, emotional si mental pentru o reechilibrare armonioasa.

Alaturi de instructorul de yoga Andrei Visan vom invata posturi (asane) care reechilibreaza corpul fizic si energetic, vom invata relaxarea si mediatia pentru echilibrarea corpului emotional si mental. Vom invata tehnici de purificare prin respiratie (pranayama), prin detoxifiere (shank prakshalana) dar si despre cum putem sa aplicam yoga in viata de zi cu zi in. Vom afla despre beneficiile yoga, despre corpurile subtile, functionarea si echilibrarea chakra-elor. Vom afla despre Yoga Sutra a lui Patanjali, parintele Yogai si alti maestrii precum Ramana Maharshi, Nisargadata Maharaji, Mooji…

De asemenea vom vorbi despre principiile unei alimentatii sanatoase si tehnici de preparare a mancarii. In plus, pe parcursul retreat-ului vom avea ocazia sa descoperim bucataria vegana, cu toate beneficiile ei, putand sa participam, pe rand, daca dorim, la prepararea meselor. Andra, specialist in nutritie, ne va gati 3 mese pe zi, mancare vegana, organica insotita de sucuri din legume si fructe proaspete.

Program

Vineri:

•va asteptam cu o gustare in jurul orelor 17:00. Cei care nu pot sa ajunga la aceasta ora sunt bineveniti, pe tot parcursul serii sau a doua zi. Inainte de cina vom explora impreuna imprejurimile, bucurandu-ne de linistea naturii la apus de soare si ne vom conecta cu grupul impartasind cate ceva despre noi.

Sambata si duminica:

•dimineata: clasa de Ashtanga Yoga in scopul dinamizarii pentru intreaga zi urmata de o scurta meditatie
•mic dejun vegan insotit de un suc verde detoxifiant
•Drumetii lejere in satul Pestera, Prapastiile Zarnestilor, Poiana narciselor
•Pranz vegan
•Prezentarea beneficiilor practicarii Yoga, invataturi ale marilor maestrii, tehnici de purificare ale corpurilor fizic, mental si emotional, meditatie vipassana
•Informatii despre alimentatia vegana sanatoasa si demonstratie practica
•Sesiuni de Hatha Yoga, meditatie vipassana, mindfulness, tehnici de relaxare
•Seara: cina vegana
•Vizionari filme spirituale

Transport

Ne vom organiza sa ajungem la Magura cu masinile personale. In timpul inscrierilor, vom avea grija sa ne grupam cat mai bine.

Cine este Andrei Visan?

Andrei Visan este instructor Yoga acreditat de catre Yoga Alliance, cu o experienta de peste 12 ani. Andrei este specializat in Hatha Yoga si in Ashtanga Yoga si preda cursuri de Hatha yoga si meditatie in cadrul scolii Dhyana Yoga (www.meditatie-yoga.ro). In ce priveste tehnicile de meditatie, Andrei este un practicant al meditatiei Vipassana, dar si al meditatiei Inimii spirituale, metoda lui Ramana Maharshi

Cine este Andra Dudea?

Andra este specialist in nutritie vegana, consilier pentru bucataria vegana in scoli, gradinite si restaurante (www.amoraws.ro)

–––––––––––––

Detalii practice

Pret pachet descris mai jos: 555 lei
Inscrierea se face completand formularului din acest link:https://docs.google.com/forms/d/1M1fv4sa_Ok3uMYBwI1fqOy0Z1OqzPKyKvd64LzuKhrE/edit

Rezervarea locului (locurile sunt limitate) prin achitarea avansului de 250 lei sau a sumei integrale in contul formularului de inscriere, pana la data de 20 mai.
Pachetul include
•2 nopti cazare in camera dubla cu baie proprie
•6 mese vegane si raw-vegane cu legume de la ferma BIO EcoKult (www.ecokult.ro)
•4 sesiuni yoga (ashtanga yoga si hatha yoga)
•2 sedinte de meditatie /zi
•tehnici de nutritie holistica si gatit sanatos pentru o alimementatie medicament pentru prevenirea si vindecarea afectiunilor
•workshop de hrana vegana vie si gatita
Costul nu acopera transportul si eventualele mese sau bunatati suplimentare pe care le puteti comanda la fata locului din bucataria pensiunii.

–––––––––––––

Precizari suplimentare

•Persoanele care au alergii la anumite alimente sunt rugate sa ne anunte pt a nu le folosi in preparate